Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 

2011.04.27. Budapest Kupa Döntő F.F.C. - Voyage SE

 

 

2011. április 27. szerda  22:01

 

voyage-logo.jpg

 

voyage-busz.jpg

www.voyage-group.com

voyage-logo.jpg

 

EZÜSTÉRMESEK LETTÜNK A BUDAPEST KUPÁBAN

 

 

ffc---voyage-eredmenyjelzo.jpg

 

        1. perc: A Voyage SE csapata kezdte el a mérkőzést

4. perc: Baloldalról végzünk el partdobást. Seyedali kapu felé fordul de sajnos kb 5.méterre a kaputól hagyja el a labda a játékteret.

6. perc: Nagy Csaba indítja Bágyát de egy gondolattal hosszabbra sikerült az indítás,  az FFC kapusa pedig  résen volt, és a tizenhatoson belűl elcsípi a labdát.

19. perc: Szabadrúgást végezhettünk el a baloldalról. Dollinger belőtt labdájáraa Nagy Csaba érkezik és fejeli a felső lécre, de az asszisztens lest húzott be.

20. perc: Az FFC-és Szabó a jobb oldalról beadott labdájára a jó ütemben érkező Táncos elől Nagy Szilveszter a mezőnybe öklözi a játékszert.

22. perc: Egy korszerű szép összjáték után Ubrankovics 20 méterről ellövi a labdát de az a kapufa mellett kettő méterre hagyja el a játékteret.

30. perc: Komáromi beadja a labdát , de a védőink csak asszisztáltak Juhász góljához.

 

1 – 0

 

31. perc: Újból jön a Fradi. Szabó Táncoshoz játszik , komáromi pedig 16 méterről próbálja a kaput eltalálni, de a nagyon gyenge kísérletet Nagy könnyedén fogja.

32. perc: Baloldali szabadrúgáshoz jutunk az oldalvonal mellől a kaputól mintegy negyven méterre. Az erejét vesztett labda Nagyjános kezében hal el.

34. perc: Egy szép labdakihozatal. Paholics , Seyedali, Bágya összjáték után Virok kiugrását az FFC védője az utolsó pillanatban menteni tud szögletre.

39. perc Virok  parádézik. Bágya  a finoman bepasszolt  labdát előszőr  a védő felett átemelve majd a kapust is becsapva kiegyenlit.

 

1 – 1

 

42. perc: Bágya labdáját Virok  szerzi meg de sajnos nagyon eltörte a labdát kecsegtető helyzetben.

 45. perc: A játékvezető véget vetett az első félidőnek

 

47. perc: Dollinger aprítása tovább folyik. A tizenhatos vonala előtt két emberen akadt fel, és az arcához kapva földre huppan. Kettő percig állt a játék.

55.perc : FFC bedobás. Mint már többször is meccsen Szabó jókora dobást produkál, és a jó ütemben érkező Juhász csúsztat a kapu felé, és a kapusunk előre vetődve hárít.

59. perc: Dollingert padlóra tették a Fradi védői. Kényszerű cserét kellett végrehajtanunk.

65. perc: Juhász a 88-as számmal játszó Lőrincet hozza játékba . Sajnos a védelmünk újból hadilábon áll a probléma megoldásával, amit könyörtelenül kihasznál a támadó és a maguk oldalára fordítja a meccset.

 

2 – 1

68.perc: Seyedali 20 méterre a kaputól lövésre lendítette a lábát , és a felső léc felett mintegy ½ méterrel kerül a labda a játéktéren kívűlre.

74. perc : Igéretes helyzetben sok ütközés és csel után  Kiener  a tizenhatosról a jobb  kapufa alsó sarka felé céloz amit a kapus oldalra vetődve hárít.

85. perc: Egy ártalmatlannak tűnő  lövés Lőrinc részéről ami a kapusunk felett lecsapódva a hálóba vágódik.

 

3 -1

 

87. perc : Nem adjuk fel olyan könnyen. Bágya labdáját Kiener a hálóba juttatja.

 

3 - 2

90. perc: Az utólsó lehetőségünk , hogy ikszre hozzuk a meccset. Visegrádi 35 méterről elvégzett szabadrúgása elhal a tömegben.

 

A Jv 2 percet hosszabbít. A Fradi pedig kihasználva a csere adta lehetőségeket , szép lassan cserélnek kettőt, és vége is lett a mérkőzésnek.

 

A VOYAGE SE ÖSSZEÁLLÍTÁSA AZ OSZTÁLYZATOKKAL

 

Nagy Szilveszter
nagy-sziveszter-307794-1977.03.18.jpg
Osztályzat : 4

 

Csatári Lakatos Rimay Nagy Cs.
csatari-andras-103253-1991.04.21.jpg lakatos-laszlo-116772-1982.09.14.jpg rimay-benjamin-133777-1990.12.29.jpg nagy-csaba-201969-1988.11.10.jpg
Osztályzat : 4 Osztályzat : 6 Osztályzat : 4 Osztályzat : 4

 

Paholics Ubránkovics Seyedali
paholics-mate-370436-1988.10.27.jpg ubrankovics-adam-108174-1989.05.28.jpg seyedali-seyed-sadr-357646-1985.03.26.jpg
Osztályzat : 5 Osztályzat : 5 Osztályzat : 7

Dollinger Virok Bágya
dollinger-gyula-321858-1990.10.04..jpg virok-viktor-126227-1988.01.26..jpg bagya-attila-179577-1988.09.27.jpg
Osztályzat : 3 Osztályzat : 4 Osztályzat : 6

 

 A Budapest Kupa 2009 – 2010 jegyzőkönyvje

 

 

Edzői nyilatkozat a Budapest Kupa Döntője után , Bajnóczi Tamástól.

 

 

A mai napon úgy tűnt, hogy amíg ellenfelünk egy sorsfordító Budapest Kupa döntő mérkőzést játszott, mi csak egy szerda délutáni focira érkeztünk.

Bár a középpályán esetenként nagyon tetszetősen eldugtuk a labdát, hiányzott a játékunkból a dinamika, a fejekből pedig az az eltökéltség, hogy ezt a kupát mi akarjuk hazavinni. Nem ilyen hozzáállást szoktam meg a csapattól, nagyon sajnálom azokat, akik miattunk látogattak ki Csepelre és ezt kapták a támogatásukért cserébe.

Én úgy láttam, hogy az FFC nagyon is tartott tőlünk a mérkőzés első részében, hiszen tudták, hogy (normálisan) milyen játékerőt képviselünk.

Valószínűleg őket is megleptük a silány lelkesedésünkkel, ennek ellenére ez semmit nem von le a teljesítményükből, hiszen ők legalább akartak valamit és ma ez tökéletesen elegendő volt ahhoz, hogy beírják magukat a budapesti labdarúgás történelemkönyvébe.

 

A Budapesti Labdarúgó Szövetség honlapjáról

 

Az osztálykülönbségnek megfelelően a Voyage kezdett jobban, de az első játékrész közepén átvette a kezdeményezést az FFC. Jól kihasználták a Horfer Serleg BLSZ I osztályában szereplő együttes védelmének egy megtorpanását, és vezetést szereztek. Ezt követően viszont a Voyage támadott többet, számos helyzetet is kialakított a BLSZ II/2 osztály listavezetőjének kapuja előtt, de ezekből csak egyet sikerült értékesíteni. Ha jobban figyelnek a Voyage játékosai, akár több gólos előnyre is szert tehettek volna. A helyzetek azonban kimaradtak, és így 1-1-es állással zárult a félidő.
Szünet után változott a kép, az FFC került fölénybe, és ez gólokban is megmutatkozott. Negyedóra elteltével ismét átvették a vezetést, majd a hajrában 3-1-re növelték előnyüket. A Voyage ekkor mindent egy lapra feltéve támadni kezdett, szépített is, de az egyenlítés már nem sikerült. A Ferencvárosi FC ezzel a 35. Budapest Kupa győztese lett.
A győztesnek járó vándorserleget, valamint a tiszteletdíjakat Csiki Károly az MLSZ versenyigazgatója, Török Károly a BLSZ elnöke, Kakó Gyula a BLSZ tiszteletbeli elnöke, és Czakó Tibor a BLSZ elnökségének tagja adta át.
Fehér Zsolt az FFC edzője: - Nagyon nagy küzdelem volt, igazi kupamérkőzést láthattak a nézők. Nem mi voltunk a döntő esélyesei, ráadásul az első félidőben indiszponáltan is játszottunk. A szünetben rendeztük a sorokat, és úgy érzem, megérdemelten emelhettük a meccs végén magasba a kupát. Gratulálok valamennyi játékosunknak a hozzáállásért. Köszönöm a szurkolóink sportszerű bíztatását, és ezzel sokat segítettek a győzelem kiharcolásában. Sok sikert kívánok a Voyage csapatának a bajnokságban, remek ellenfelet ismertem meg bennük.
 
Bajnóczi Tamás a Voyage edzője: - Történetünk során ilyen magasra még nem jutott a csapat. Örülök, hogy döntőt játszhattunk a Budapest Kupában, de ez az öröm csak akkor lenne teljes, ha nyertünk volna. Így csalódott vagyok egy kicsit. Az első félidőben a helyzetek alapján akár el is dönthettük volna a mérkőzést, ráadásul szerencsétlen gólokat kaptunk. Gratulálok az elszántan küzdő ellenfelünknek a sikerhez.
 
Bodoki József a BLSZ versenybizottságának elnöke: - Mindkét döntős csapatot elismerés illeti azért, hogy eljutottak idáig. A selejtező fordulókban esélyesebb ellenfeleket is legyőztek, és az a csapat, amely képes erre, az rászolgál, hogy a finálé résztvevője legyen. A Ferencvárosi FC megérdemelten nyert, mert a kapu előtt határozottabb volt, mind ellenfele. Nem túlzás, ha azt mondom, hogy helyzeteit százszázalékosan kihasználta.
 
 
Lázár L. írása

 

 

 


 

2011. április 26. kedd 10:01

 

 

voyage-logo.jpg     bp-kupa-1.jpg    voyage-logo.jpg

 

BUDAPEST KUPA DÖNTŐ 2010 - 2011

meghivo---35.-budapest-kupa-donto.jpg 

 A Budapest Kupa döntőjének beharangozója

 

 Announcing onto Budapest Cup

 

voyage-logo.jpg

Eredményeink

Budapest Kupa Döntő

2011.április 27 szerda 17:00 óra

 XXI. Budapest Csepel, Béke tér

Csepel stadion

Jegyár : 500 ft.

 

ffc-logo.jpg

 Eredményeik

 

ARK 0 : 5 Voyage

T.bálint 0: 6 Voyage

Voyage 5 : 0 KISE

Újbuda 0 : 1 Voyage

III. Ker. 3 : 3 Voyage

Büntetőkkel 8 : 9

 

voyage-logo.jpg 

 

 

 

 

farkas-tibor-3241-1983.01.05.jpg
Játékvezető : Farkas Tibor

toth-vencel-1625-1978.03.24.jpg   berettyan-peter-813-1984-qxy.jpg

1. assz.:

Ifj. Tóth Vencel

 

2. assz. :

Berettyán Péter

 

 

blsz-logo.jpg

 

FFC 3 : 0 Art Corner

FFC 1 : 1 N.tétény

FFC 3 : 0 R.S.C.

FFC 5 : 0 BEAC

FFC 2 : 0 MTE

FFC 2 : 1 B.tétény

 

ffc-logo.jpg

 

 

 

 

 A Budapest Kupa 2009 – 2010 jegyzőkönyvje

 

A 35. BUDAPEST KUPA DÖNTŐJÉRE KERÜL SOR

bp-kupa-1.jpg

 

 

figyelem.jpgA mérkőzés előtt kettő órával 15:00 órakor

a Csepeli stadionban van a találkozónk !

 

Véglegessé vált, hogy a 2010/2011-es Budapest Kupa döntőjének helyszíne az elmúlt évhez hasonlóan a Csepel stadionja lesz.

A mostani fináléba a  BLSZ I osztályában szereplő Voyage együttese és a BLSZ II/2 osztály jelenlegi listavezetője, a Ferencváros FC került.


A Budapest Kupában 1977-ben avattak először győztest. A kiírás értelmében az a csapat, amely ötször nyer, vagy zsinórban háromszor lesz győztes, az végleg megtarthatja a serleget.

Ez eddig csak a RAFC gárdájának sikerült, 1985-ben, 1986-ban és 1987-ben is győztek a döntőben.

Az elmúlt évben az Újbuda TC végzett az élen, és a döntőben annál a Ferencváros FC-nél bizonyult jobbnak, amely idén is döntőt játszhat.

A kupa sorsát 2010-ben tizenegyes rúgások döntötték el.
A szabály az, ha a találkozó a rendes játékidőben döntetlenre végződik, akkor tizenegyes rúgások következnek. A kupát a győztes egy évig őrizheti.

 Egyéb tudnivalók :

A stadion területére gépkocsival nem lehet behajtani a szurkolóknak.

Az Egyesületünk vezetésénél leadott rendszámú gépkocsikkal lehetséges a behajtás a Csepel Stadion székházához.

A Budapest Kupa jegyára : 500 forint

A Kiemelt  mérkőzésnek számító rendezvényen mintegy 30 fős rendőri biztosítás lesz jelen.

 

Bajnóczi Tamás a Voyage SE edzőjének  a kupa döntő előtti nyilatkozata.

 

bajnoczi.jpg

 

A szerdai Budapest Kupa döntő kiemelt fontossággal bír a Voyage SE életében, hiszen történetünk eddigi legnagyobb sikerének kapujában vagyunk. A felkészülés kezdetétől azon dolgozunk, hogy ezen a kapun be is léphessünk.

Ellenfelünk fiatal, agilis csapat, akik bátran, megalkuvást nem tűrően játszanak egy legendás szurkolótáborral a hátuk mögött. Ők a tavalyi évben már megtapasztalták a kupadöntő hangulatát, akkor hajszál híján maradtak csak le a győzelemről, így második próbálkozásra nyilván kettőzött erővel igyekeznek az elhódítani a trófeát. A kupaküzdelmek során két BLSZ I osztályú csapatot is búcsúztattak, a BLSZ II osztályban pedig a második forduló óta veretlenek és biztosan vezetik a tabellát. Némi hátrányt jelenthet azonban a számukra, hogy a legutóbbi fordulójuk elmaradt, így utolsó tétmeccsüket majd' két hete játszották.

Mi idén elindultunk egy új úton, elkezdtünk építeni egy új csapatot és mindeközben már játszottunk az első osztály szinte valamennyi nagymúltú élcsapatával, de nem akadt köztük olyan, aki le tudott volna győzni minket. Kiléptünk a „szimpatikus vesztes” szerepkörből, időközben pedig szinte minden játékosunk felépült a sérüléséből, így felkészülten és egészséges önbizalommal várjuk a döntő napját. Kedden tartunk még egy átmozgató edzést, majd a szezon eddigi legfontosabb mérkőzése következik szerdán.

 

A Budapesti Labdarúgó Szövetség hivatalos honlapjáról olvasható Lázár Lajos írása

Szerdán délután eldől, hogy ki nyeri a sorrendben immár harmincötödik alkalommal kiírt Budapest Kupa idei döntőjét. A fináléba bejutott két csapat közül a Voyage először döntős, míg a Ferencváros FC már az elmúlt évben is döntőt játszhatott. Akkor a Ferencváros 1-1-es döntetlent ért el az Újbuda ellen, majd a tizenegyes rúgások az újbudaiak javára döntöttek. A papírforma szerint a Voyage az esélyesebb, hiszen a Horfer Serleg BLSZ I osztályában szerepel, míg a ferencvárosiak a BLSZ II osztályban játszanak. A kupákban viszont az izgalmas, hogy az esélytelenebb is okozhat meglepetést.
A Voyage a hétvégi bajnoki fordulóban rangadót vívott, és döntetlent ért el a III. Kerület ellen. Ez az eredmény azt jelenti, hogy továbbra is versenyben van a dobogós helyért.
 
-Az őszi induláskor azt a célt tűztük ki, hogy jól szerepeljünk a bajnokságban, és minél tovább jussunk el a Budapest Kupában – nyilatkozta Bajnóczi Tamás, a Voyage edzője – Eddig nem lehet okunk panaszra. Ami a Budapest Kupa döntőjét illeti, ha már eljutottunk idáig, akkor szeretnénk elnyerni a kupát. Nem lesz könnyű feladat, hiszen a Ferencváros tavaly elbukta a döntőt, és vélhetően most kétszeres erővel igyekeznek majd. Ráadásul nagyon erős a szurkolótáboruk is. Az viszont bíztató, hogy a sérültjeink felépültek, és a legjobb összeállításunkban léphetünk pályára.
 
A Ferencváros FC fölényesen vezet a BLSZ II/2 osztályban, és szinte biztosra vehető, hogy az első helyen zárják az évet. A hétvégén nem játszottak bajnoki mérkőzést, mert a kisorsolt ellenfél, a Maximo lemondta a találkozót. Az FFC kemény edzést tartott az elmaradt meccs időpontjában, ezt tekintették a főpróbának a BK döntő előtt. A csapat játékos-edzője, Fehér Zsolt a következőket mondta:
 
-Az elmúlt évben pályaedzőként éltem át a Budapest Kupa döntőjét, és akkor érthetően nagyon elkeseredtem. Most az a cél, hogy magasba emelhessük a serleget, hódítsuk el a kupát. Kemény csatára, jó mérkőzésre számítok, és bízom szurkolóik sportszerű bíztatásában. Sajnos Scheffer Bence nem léphet pályára sérülése miatt, és én sem játszhatok, mert az én sérülésem is komoly, pedig szívesen beszálltam volna. A kisebb sérüléssel bajlódók, ha kell, „összedrótozzák” magukat, mert mindenképpen játszani akarnak a kupa döntőjében.

 

 

 Az FFC beharangozója

 

A BUDAPEST KUPA DÖNTŐJÉNEK JÁTÉKOSKERETE

KAPUSOK

Kovacsics Miklós Nagy Szilveszter
kovacsics-miklos-150300-1989.03.11.jpg nagy-sziveszter-307794-1977.03.18.jpg

 

VÉDŐK

Csatári András Lakatos László Nagy Csaba
csatari-andras-103253-1991.04.21.jpg lakatos-laszlo-116772-1982.09.14.jpg nagy-csaba-201969-1988.11.10.jpg
Németh András Rimay Benjamin Zorigt Batjin
nemeth-andras-159521-1979.01.10.jpg rimay-benjamin-133777-1990.12.29.jpg zorigt-batjin-246916-1986.05.03.jpg

KÖZÉPPÁLYÁSOK

Juhász Dániel Paholics Máté Seyedali Seyed
juhasz-daniel-186486-1990.06.22.jpg paholics-mate-370436-1988.10.27.jpg seyedali-seyed-sadr-357646-1985.03.26.jpg
Ubránkovics Ádám Visegrádi Bence
ubrankovics-adam-108174-1989.05.28.jpg visegradi-bence-168765-1985.12.05..jpg

TÁMADÓK

Bágya Attila Dollinger Gyula Eke Máté
bagya-attila-179577-1988.09.27.jpg dollinger-gyula-321858-1990.10.04..jpg eke-mate-laszlo-196226-1991.08.27.jpg
Kiener Tamás Virok Viktor
kiener-tamas-238820-1986.10.11..jpg virok-viktor-126227-1988.01.26..jpg

 

 A Budapest Kupa 2009 – 2010 jegyzőkönyvje

voyage-logo.jpg

Eredményeink

Budapest Kupa

2011.április 27 szerda 17:00 óra

 XXI. Budapest Csepel, Béke tér

Csepel stadion

Jegyár : 500 ft.

 

ffc-logo.jpg

 Eredményeik

 

ARK 0 : 5 Voyage

T.bálint 0: 6 Voyage

Voyage 5 : 0 KISE

Újbuda 0 : 1 Voyage

III. Ker. 3 : 3 Voyage

Büntetőkkel 8 : 9

 

 

 

toth-vencel-1625-1978.03.24.jpg farkas-tibor-3241-1983.01.05.jpg berettyan-peter-813-1984-qxy.jpg

1. assz.:

Ifj. Tóth Vencel

Játékvezető

Farkas Tibor

2. assz. :

Berettyán Péter

 

csepel-stadion.jpg

FFC 3 : 0 Art Corner

FFC 1 : 1 N.tétény

FFC 3 : 0 R.S.C.

FFC 5 : 0 BEAC

FFC 2 : 0 MTE

FFC 2 : 1 B.tétény

 

 

 

voyage-logo.jpg

 

voyage-busz.jpg

www.voyage-group.com

 

voyage-logo.jpg

 

 

Hozzászólások

Hozzászólások megtekintése

Nincs új bejegyzés.
 

 

Profilkép


Statisztika

Online: 1
Összes: 51942
Hónap: 184
Nap: 6